4 Пакета Магнитна Ключалка на Вратата на Гардероба, Магнити Шкафа Долавят за Кухня, Гардероб, Шкаф и Друга Мебел Врати и Чекмеджета Корк, по-Близо, Затваряне Затваря?
Ново

4 Пакета Магнитна Ключалка на Вратата на Гардероба, Магнити Шкафа Долавят за Кухня, Гардероб, Шкаф и Друга Мебел Врати и Чекмеджета

BGN 7.19

Налично за поръчка

【Перфектен дизайн】Метален дизайн вратата се затвори добавя слой на ретро цвета на вашите мебели, който може да бъде добре сочетан с мебели. 【Rustproof и Durable】 Магнитна затвори врати в ретро стил е изработена от висококачествена сплав с и високо качество на галванични покрития, износостойкого и устойчиво на корозия, че може да осигури използване във влажна среда.По-трайни,отколкото с пластмасова. 【Мощна сила на магнита】 Силата на магнита 2,5 кг, магнитна затвори шкафа съдържа един магнит, за да се поддържа постоянно с отварящи се врати, кухненски шкаф затворени, подходящ за използване на вратата, която се затвори или контур са безполезни. 【Лесно позициониране на 12 x винтове.Достатъчно ще задоволи вашето търсене в дома и офиса. -.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти