Електрическа Четка за Зъби, за Дълбоко Почистване на Електрическата Четка за Зъби 5 Регулируеми Интелигентни Режими IPX7 Водоустойчив Мека Четка за Почистване на Ус?
Ново

Електрическа Четка за Зъби, за Дълбоко Почистване на Електрическата Четка за Зъби 5 Регулируеми Интелигентни Режими IPX7 Водоустойчив

BGN 20.07

Налично за поръчка

IPX7 Водоустойчив : четка За зъби може да се използва за къпане и душ, не е нужно да се притеснявате за контакт с вода в порт кабел за зареждане, за да скъси живота на батерията.Висококачествен материал : ABS екологично чист материал, сигурен и безопасен за използване, можете да го използвате с доверие.Дълбоко почистване на : идеален за венците и зъбите, дълбоко почиства пространството между зъбите и венците и премахва зъбната плака.Добър ефект : избелване на зъбите и подобряване на здравето на устната кухина, 10 пъти благодарение на превъзходството на почистване ефект на ръчната четка за зъби.Ултра тих и вибриращ дизайн : шум-ниски, отколкото при конвенционалните четка за зъби, 31 000 звукови вибрации в минута, а новата технология за вибрации не вреди на венците.Функция : 1. Ултра тих и вибриращ дизайн : шум-ниски, отколкото при конвенционалните четка за зъби, 31 000 звукови вибрации в минута, а новата технология за вибрации не вреди на венците.2. IPX7 Водоустойчив : четка за зъби може да се използва за къпане и душ, не е нужно да се притеснявате за това, че водата идва в порт кабел за зареждане, за да скъси живота на батерията.3. Добър ефект : избелване на зъбите и подобряване на здравето на устната кухина, 10 пъти ефект почистване на ръчната четка за зъби.4. Дълбоко почистване на : идеален за венците и зъбите, дълбоко почиства между зъбите и венците и премахва зъбната плака.5. Висококачествен материал : ABS екологично чист материал, сигурен и безопасен за използване, можете да го използвате с доверие.Как да използвате : Стъпки за използването на този продукт : 1. Внимателно поставете главата на четки на въртящи се вал.Между глава на четката и основния корпус трябва да бъде определен процеп, за да запази работното пространство за нормалната работа на главата на четката.2. За да се предотврати пръскане на паста за зъби, вземете малко количество паста за зъби върху главата на четката, преди да използвате (най-общо казано, звукови електрически четки за зъби спестяват повече паста за зъби, от ръчни четки за зъби).3. Първо намокрете главата четки, сложи я в устата си, а след това стартирайте четка за зъби.4. Бавно движете четката за зъби под ъгъл от 45° А.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти