Ouligei Google Nest Аудио Говорител Монтиране на стена/Стена, вградена Система за Управление на Кабела и Лесна Инсталация на Притежателя на Динамиката на Рафт Поставка - Ел?
Ново

Ouligei Google Nest Аудио Говорител Монтиране на стена/Стена, вградена Система за Управление на Кабела и Лесна Инсталация на Притежателя

BGN 10.39

Налично за поръчка

[Качествен материал] : Изработен е от висококачествена ABS-пластмаса, способен да издържа значителен брой удари, за да защити своя аудиодинамик Nest от повреди.Забележка : В комплекта не е включена аудиодинамик Nest. [Вградена система за управление на кабела] : Оборудвана с вградена система за управление на кабела,за да се избегнат хаотични показване на кабели.Предотвратява всички кабели и поддържа кабели високоговорители извън зрителното поле. 100% Здрав. [Съвместимост и по-добър звук] : Специално проектиран за Google Nest Audio Speaker.Лесно инсталиране говорител под правилния ъгъл за по-добър звук.Не пречи на динамиката на звука. [Бърз и лесен монтаж] : Може да се инсталира лесно на стената, на дървена повърхност или е направен за задържане на динамиката, застанал върху масата или пода.Всеки пакет включва 2 безплатни винт и гумени тръби за лесна инсталация. [Уникален дизайн] : Представлява стилно и функционално монтиране/скоба с елегантен и компактен външен вид.Твърдо запазва говорител на място и краси монтирани област.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти