72ШТ Коса Тъкане на Игла и Конец Набор от Дебели Черни Косми Патица Шевни Конци и Перука T Игли C Извити Игли Комплект за Направата на Перука Заключване Плетене Модел?
Ново

72ШТ Коса Тъкане на Игла и Конец Набор от Дебели Черни Косми Патица Шевни Конци и Перука T Игли C Извити Игли Комплект за Направата

BGN 10.39

Налично за поръчка

Дължина : 825 метра/902,23 ярд. 4) Уши : Предотвратите игла от убождане на пръстите,добър помощник при извършване на ръчна работа шиене,капитониране,занаяти,бродерия или кръстат бод проекти. Набор от игли и конци за удължаване на косата-Плътна черна коса Тъкане на Шевни конци Перука T Игли Извити игли Комплект за производство на перуки на Помещение включва : 30 x Перука T игли 10x2, 5 инчов (и) Извита игла 10x3, 5 инчов (и) Извита игла 5 x J форма на игли 5 x I образна игла 1 х Игла резьбонарезчик 1 х златен Thimbles 10 x Needles Kit Този набор от конци и игли за плетене на косата съдържа всичко необходимо за шиене в продължения,изключително достъпен и надежден комплект за шиене на косата.Използването на всеки инструмент/аксесоари : 1) с Извити & J Тип Needls : Добър шевни инструмент за конфигуриране на перуката,плетене косата,занаятчийски шевни проекти,дънки,антични шевни и холщового на проекта,ремонт на кожата. 3) Шипове перука T : да се Съхранява на перука е на мястото на главата на манекена(корона блок на платното,корона пяна или стойка).Характеристика : Добре направен,дебел,дишаща и изключително издръжлив.Също така са идеални безостановочные игли за заключване на плетене,скулптура и бродерия.Остри Т-образни щифтове,лесно вставляемые и премахва. 2) Игла тип I : Идеален за шиене коса и ежедневна употреба при шиене.Гладка повърхност,плавно проплывала през наращенные перуки или плат.Широкото използване на : Набор от игли и конци да Тъче и да се използват за търговски шевни проекти,ремонт на кожата,ръкавици,мокети,тапицерии на мебели,автомобилни седалки,палатки,навеси и т.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти