ПААЛ Лапне Куката Комплект,DIY Държава Пробиване Килим, Кука Килими, Комплекти за Възрастни, Недовършена Килим Подаръци Килим Кука Комплекти САМ Начинаещи Деня на Б?
Ново

ПААЛ Лапне Куката Комплект,DIY Държава Пробиване Килим, Кука Килими, Комплекти за Възрастни, Недовършена Килим Подаръци Килим

BGN 18.96

Налично за поръчка

[Забавни теми] 109 cm х 75 виж искате да изпробвате себе си в нов занаят, но просто не знам откъде да започна, нали?Ние разбираме!Предимство на комплекса е, че в него има всичко : мрежест платно, аксесоари за рисуване, цветни картички, конци за бродерия и плетиво на една кука, можете да започнете да го използвате веднага!Направете свои собствени подаръци и изразете своите искрени благословии!.Ако не сте запознати с занаяти или просто искате да намерите весел проект почивен ден, всеки набор от куки за ключалки - това е весело контур активност, кука и жаден, това ще бъде чудесен семеен проект за създаване и развитие на вашите занаятчийски умения!.Това е точно този комплект обици, който търсите, можете да ясно да се знае от всеки вид, къде отива цветна прежда.[Акрилен материал] : Набор от куки е изработен от високо качествени акрилни влакна, неплъзгащи дебелото вкара сандвич-плат и увити кожени каишки, които са трайни и трайни.Функция : 1.Ярки цветове на килима. В комплекта са включени : конци за килим бродерия, цветни карти, куки и снимки.Това е недовършена домашна набор от крепости, който трябва да завършите себе си. Това е ръчна бродерия на кръстат бод, така че от ръчни и начинаещи могат бързо да се работи и учи.Готовият продукт може да се използва за начало на дисплея, за декорация на дома или на килима направи си САМ " и т.Размерът се определя ръчно, така че той може да се различават малко. Това е идеален подарък за рождени дни, празници, годишнини, ден на майката и т. Направи си САМ lock hook set може да обогати вашето време и пространство, да изпитат чувство на удовлетворение, стрес и напрежение, за подобряване на личността и подобряване на издръжливостта 5.Ние предлагаме на новаците всички инструменти, необходими за завършване на комплекта плетене на една кука.С отпечатана платно, инструкции, пряжей и плетене на една кука можете да започнете да го използвате по всяко време.Акрил притежава добра устойчивост на вода, не е лесно да се колебае и не дразни кожата на човека. Това е незавършена комплект куката замъка САМ, трябва да го завърши сам.Подробен дизайн и високо качество руно улесняват плетене на една кука.5 in Quantity : 1 set Style : модерен и лесен.Характеристики : Портрет на замъка кука калъфка за деца, начинаещи и кръстат бод.Можете да започнете да правите това стъпка по стъпка, тя ще ви донесе друг личен опит. [Уникален дизайн] За разлика от другите комплекти, обици с бял фон и сложни в експлоатация, този комплект обици има цветен модел и фигура, отпечатани върху платно. [Идеален подарък] САМ lock hook set може да обогати вашето време и пространство, да изпитат чувство на удовлетворение, намаляване на стреса, повишаване на самоувереността и насърчаване на търпение.

Декларирани характеристики

Responsible:
Acrylic
Size:
109cm x 75cm-43in x 29.5in
Quantity:
1 set
Style:
modern and simple.
notes:
This product is semi-finished, you have to make it yourself. :
The size is set manually, so it may be slightly different. :
The color of the product may be slightly different from the picture due to reasons such as lighting and display conditions/settings. :
The sole includes everything:
This is a fully upgraded shackle carpet kit based on a traditional craft kit. We provide beginners with all the tools needed to complete the crochet kit. With printed canvas, instructions, yarn and crochet, you can start using it anytime.

Добавки за продукти