GORGCASE за Samsung Galaxy Note 10 Lite CASE / A81/ M60S W/Glass Screen Protector Heavy Duty устойчив на удари 360°Въртящо се Пръстен, Стойка Защитен Мъжки юношеството Женски калъф (Работа за магнитно закр?
Ново

GORGCASE за Samsung Galaxy Note 10 Lite CASE / A81/ M60S W/Glass Screen Protector Heavy Duty устойчив на удари 360°Въртящо се

BGN 5.59

Налично за поръчка

【Съвместимост】е разработен Специално за Samsung Galaxy Note 10 Lite / Samsung Galaxy A81/ Samsung Galaxy M60s . [ Не е подходящ за Samsung Galaxy A80 / Samsung Galaxy Note 10.]. 【Перфектна защита】 Уникален край TPU се съчетава с вграден КОМПЮТЪР за защита на вашия телефон от падане, удари и надраскване.защита на военно-клас с технологията на въздушните възглавници за всички ъгли и цялостна защита на вашето устройство с тънък дизайн. 【Работа с магнитен държач на автомобилния закрепване】Вграден метален магнитен лист за стабилна адсорбция,който може да бъде директно адсорбирован на магнитен държач на автомобилния закрепване.(Не включва магнитен кола). 【ТОЧЕН силует】Всички бутони и интерфейс удобен дизайн, за да се избегне честата разглобяване.А в корпуса-добри деколтета, за говорител, камера и зарядното отвори позволяват лесно да се получи достъп до всички функции и удобно да заредите телефона си, без да махате калъф. 【360° Rotable Kickstand Design】 Метален пръстен kickstand може да се върти на 360°,е лесно да се върти и се монтира върху корпуса.Вградена поставка предлага удобство за гледане на видео и филми в режим хендсфри с желания комфорт и стабилност. 【Перфектна защита】 Уникален край TPU се съчетава с вграден КОМПЮТЪР за защита на вашия телефон от падане, удари и надраскване.защита на военно-клас с технологията на въздушните възглавници за всички ъгли и цялостна защита на вашето устройство с тънък дизайн. 【Работа с магнитен държач на автомобилния закрепване】Вграден метален магнитен лист за стабилна адсорбция,който може да бъде директно адсорбирован на магнитен държач на автомобилния закрепване.(Не включва магнитен кола). 【ТОЧЕН силует】Всички бутони и интерфейс удобен дизайн, за да се избегне честата разглобяване.А в корпуса-добри деколтета, за говорител, камера и зарядното отвори позволяват лесно да се получи достъп до всички функции и удобно да заредите телефона си, без да махате калъф. 【360° Rotable Kickstand Design】 Метален пръстен kickstand може да се върти на 360°,е лесно да се върти и се монтира върху корпуса.Вградена поставка предлага удобство за гледане на видео и филми в режим хендсфри с желания комфорт и стабилност.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти