YQYMX пет Hair Removal Comb Grooming Tool Гребен За Отстраняване на Косми от котки и Кучета, Гребен, За да се Грижа За Домашни Любимци, Масажна четка за коса За домашни любимци (Цвят: ?
Ново

YQYMX пет Hair Removal Comb Grooming Tool Гребен За Отстраняване на Косми от котки и Кучета, Гребен, За да се Грижа За Домашни

BGN 24.62

Налично за поръчка

Заоблени вътрешни ръба на дупката със закрит възел : 12 зъбите от една страна, голям възел, мъртъв възел, една ярдовый проход. _BOS_ Двоен нож положителен и отрицателен, ефективно откриване на възел : 23 зъба от друга страна може незабавно да изчистите плаващи косата си на възел. _BOS_ Дъговидна дръжка осигурява на потребителите лесен ръчно изработени опит. Може да го окачите навсякъде, лесно за пренасяне и съхранение. ☀Стимулируйте кръвообращението : В процес на грижа за котки и кучета гребени многократно да се масажира кожата, което може да допринесе за циркулацията на кръвта домашен любимец, повишаване на повърхността на кожата и премахване на умора и физическа умора домашен любимец.Име на цвят : blue Specification : Тегло : 106 GColor : blue/yellow Application : Куче и Cats Material : ABS, TPE,Размер : 18*5cm Packing Списък : Гребен епилация любимец * 1.

Декларирани характеристики

Weight:
106G
Color:
blue/yellow
Application:
Dogs and Cats
Material:
ABS, TPE,
Size:
18*5cm
Packing List:
Pet Hair Removal Comb * 1

Добавки за продукти