Шевни Аксесоари, Максимална Якост Устойчивост на Корозия Шевна Машина Папка, Ръчна Бродерия чрез шнурове за Домашен Компютър за Шиене автомобил Такса(26 мм)
Ново

Шевни Аксесоари, Максимална Якост Устойчивост на Корозия Шевна Машина Папка, Ръчна Бродерия чрез шнурове за Домашен Компютър за

BGN 14.48

Налично за поръчка

Тази дърпане тръба е подходящ за слесарной шевна машина и компютърна шевна машина.Изработен от висококачествена неръждаема стомана, надеждни, е водоустойчив и има дълъг срок на служба.Това е облекло на свързващо вещество се използва за свързване на дрехи, стелки и т.н. Има корозионна устойчивост, висока здравина и максимална трайност.Трябва да се замени определяне на крака, игольчатую чинията и туристи по време на употреба, по-удобно и практично.Функция : 1. Изработен от висококачествена неръждаема стомана, надеждни, е водоустойчив и има дълъг срок на служба.2. Разполага с устойчивост на корозия, с висока здравина и максимална трайност.3. Това е облекло на свързващо вещество се използва за свързване на дрехи, стелки и т.н. 4. Тази дърпане тръба е подходящ за шевни машини lockstitch и компютърна шевна машина.5. Трябва да се замени определяне на крака, игольчатую чинията и зъби по време на употреба, по-удобно и практично.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Шевни Binder Material : Неръждаема стальцвет : Както е показано на фотографияоптический Размер влизане : 24 мм и 26 мм Приложение : Подходящ за всички шевни машини lockstitch и компютърни шевни машини.Размерът на входния/изходния блок : Вход : Approx.24mm / 0.9 in Outlet : Approx.6 mm / 0.2 in Inlet : Approx. 26mm / 1in Outlet : Approx.6.5 mm / 0.3 in Package Списък : 1 x Дрехи свързващо вещество.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти