Yinpecly Тел Скоба За Маркуч Ютия 19 мм(ID) на Тел Съединител Скоба Болт, Скоба за Промишленост,Машиностроенето и Вик Месинг Тон 10 бр.
Ново

Yinpecly Тел Скоба За Маркуч Ютия 19 мм(ID) на Тел Съединител Скоба Болт, Скоба за Промишленост,Машиностроенето и Вик Месинг Тон

BGN 75.28

Налично за поръчка

【Размер】-Дебелина : 2 мм/0,08 инча;Дължина на винта : 30 мм/1,18 инча;Диаметър на витлото : 5мм/0,2 инча;Вътрешен диаметър : 19 мм/0,75 инча. 【МАТЕРИАЛ】-Двойна скоба за маркуч е изработен от желязо,поцинковани повърхности,може да подобри способността на устойчивост на корозия и анти-съпротива. 【ПРЕДИМСТВО】-Двоен кабел за компресиране на проводници може да попречи на штранг пресоване на маркуча с помощта на скобата на маркуча;И стоманена тел лентата, над която е здрава за дълго използване на закрепване. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】-Скоба болта на затягане е лесен за използване,отпуснете или затегнете винта, за да регулирате обхвата на диаметъра на лента. 【】 ПРИЛОЖЕНИЯ-Двойни струбцины тел широко приложими към промишленото или домашно използване, помагат да се намали натиска и да се защити маркуч.Yinpecly двойна скоба за маркуч спецификации Име на продукта : Dual скоба за маркуч Марка : Yinpecly Материал : желязо с Дебелина : 2 мм/0,08 инча Дължина на винта : 30 мм/1,18 инча винт Диаметър : 5 мм/0,2 инча Вътрешен диаметър : 19 мм/0,75 инча Описание 1. Нашите кръвоспиране за маркучи изработени от висококачествени материали.Доказано е, че те са безопасни, трайни и са способни да издържат на екстремни условия на затягане, като осигурява отлична надеждност. 2. Скоба за маркуч е уникална обжимную от ножницата, за да се гарантира максимално сцепление при затягане. 3. Тя може да регулира диапазон на диаметри колан, отслабване или затягане на болтове. 4. Лека, нисък профил и компактен дизайн двухпроводного трайно скобата за маркуч осигурява лесен монтаж в ограничени области на приложение. 5.Тези скоби са предназначени за бързо и надеждно закрепване на домашен прах маркуч към пылеулавливающим фитингам.Кръст Бод Пакет content10 бр.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти