Безжична Prelit Stairway Swag Trim Светва Коледно Украшение на стълбите LED Венец Prelit Stairway Swag Trim Garland?1бр?
Ново

Безжична Prelit Stairway Swag Trim Светва Коледно Украшение на стълбите LED Венец Prelit Stairway Swag Trim Garland?1бр?

BGN 20.55

Налично за поръчка

1.Не забравяйте, че това ще бъде чудесен подарък за рожден ден, сватба, нов дом, Коледа или просто се проясни някой ден. 2.Това е един красив венец, който можете да окачите на вашата входна врата или на някоя стена в дома си.Може да се използва по всяко време на годината и той е чудесен венец за оранжерийни подаръци. 3.Защото тя е толкова красива!Аз ги затвори всички врати и прозорци!Всеки, който е минавал покрай дома ми остана, за да се възхищаваме на моя премяна!. 4.Този венец ще отвори нова глава в кръга си от приятели, вие возглавите нова тенденция. 5.100% Удовлетвореност : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне. 1.Не забравяйте, че това ще бъде чудесен подарък за рожден ден, сватба, нов дом, Коледа или просто се проясни някой ден.2.Това е един красив венец, който можете да окачите на вашата входна врата или на някоя стена в дома си.Може да се използва по всяко време на годината и той е чудесен венец за оранжерийни подаръци.3.Защото тя е толкова красива!Аз ги затвори всички врати и прозорци!Всеки, който е минавал покрай дома ми остана, за да се възхищаваме на моя премяна!4.Този венец ще отвори нова глава в кръга си от приятели, вие возглавите нов тренд5. Удовлетвореност : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне.Моля, обърнете внимание : Моля, позволете 1-3 см отклонение от ръчно измеренияactual цвят може да се различават леко от снимките, поради различни монитори и светлинния эффектаdescription : Материал : пластмаса за многократна употреба Размери : 45x25 см Батерия : 2x AA батерия(не включва)Включва : 1x венец.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти