GOLDSTON Лупа със Светлина,3 Цветови Режим Безстепенна корекция на Яркостта,Регулируеми Въртящи се Дискове,5,5 инча 5X Истински Стъклени лещи,Led Лупа за Четене,Близка Раб?
Ново

GOLDSTON Лупа със Светлина,3 Цветови Режим Безстепенна корекция на Яркостта,Регулируеми Въртящи се Дискове,5,5 инча 5X Истински

BGN 27.98

Налично за поръчка

【Най-ДОБРАТА LED ЛУПА】 : Тази увеличительная лампа е подходяща за добра работа,избягвайте носенето на болезнени точки или тежки, неудобни увеличительных стъкла.Стъклена леща, увеличение до 5 пъти, прозрачна и без оптични изкривявания, и това няма да навреди на очите. 【ГЪВКАВ DESIGH】 : Увеличително стъкло със светлина и стойка с 3 различни цветови режим на избор (студено бял/натурален бял/топло бял),а яркостта се регулира.Натиснете клавишите "+" и " -", за да настроите яркостта на светлината от 10% до 100% . 【НЕОГРАНИЧЕНИ СЦЕНА】 : Осветено увеличително стъкло, могат да се използват навсякъде.Той може да е директно закачена на бюрото.Стъклена леща може да се регулира нагоре и надолу, въртенето на 225° и 360°.Два 15-инчови завъртане на лоста може да се удлинены до около 30 сантиметра. 3 химикалки и 4 пружини за поддържане на стабилността на лост. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 : Метал настолна зажимная база промишленото клас има максимален отвор 2.1 инча, което може лесно и здраво заключване на увеличительную лампата на работния плот.Лупа с осветление и поставка има мека гумена затварянето накладку за предотвратяване на неговото завъртане. 【ИДЕАЛНОТО led лупа】 : Лупа със светлината, подходящ за художествени занаяти, шиене, бродерия, кръстат бод,а също и за козметика, удължаване на мигли,маникюр и татуировки.Увеличително стъкло със светлината са идеални за изображения изискани модели.Тази led поставка не се нуждае от подмяна на лампа, метод на инсталиране е прост, може да се използва директно, чрез включване на USB-интерфейс, можете да го подготви за по-възрастните в семейството си, те да могат лесно да видят модел на бродерия бод, това е най-добрият подарък за вашето семейство.Лупа със светлина и монтиране на стена има 3 цветови режима.бял/натурален бял/топло бял регулиране на подходящ светъл цвят и яркост за вас.Увеличително стъкло лампа с USB удобно се зарежда. 5.5 инча 5 X лупа със светлина и стойката : .Увеличително стъкло лампа : 5.5", 5 X /500% Magnification Extension Въртящи се дискове : 2 * 15" Метални въртящи arm Metal скоба : Макс Скоба 2.1 inches Illumination : 1200 LM.Настройте яркостта на светлината от 10% до 100% .Осигурява истински и без изкривявания ефект мащабиране, да ви донесат ясен визуален опит, а увеличително стъкло може значително да подобри ефективността, намаляване на интензивността на труда.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти