Чанта Колектор На Прах,2 Вида Нетъкан Нокти Чанта Колектор На Прах, Мръсотия Засмукване Машина За Вакуум Почистване Инструмент(#2)
Ново

Чанта Колектор На Прах,2 Вида Нетъкан Нокти Чанта Колектор На Прах, Мръсотия Засмукване Машина За Вакуум Почистване Инструмент(2)

BGN 18.79

Налично за поръчка

Торбички за прах за нокти, преносими и удобни за използване.Нетъкан материал, здрав и дълъг живот.Еластичен кабел, за регулиране на размера на джобовете,може здраво да се носят нийл-арт филтър, не е лесно отвалиться.Необходимите инструменти за маникюрного салон.Подходящ за всички прах колектори за нокти.Характеристики : Нийл-арт филтър чанти, преносими и удобни за използване.Нетъкан материал, здрав и дълъг живот.Еластичен кабел, за регулиране на размера на джобовете,може здраво да се носят нийл-арт филтър, не е лесно отвалиться.Необходимите инструменти за маникюрного салон.Подходящ за всички прах колектори за нокти.Параметри : Тип на продукта : Торба за прах за нокти Материал : нетъкан Цвят : бял Допълнително Количество : 1 бр., 10 бр. Размер : Approx.32.5x15. 5 см / 12. 8x6. 1 инча Тегло : Approx. 17-134 г / 0.6-4.7 грама Осъществяване списък : 1 х чанта за събиране на прах за нокти или 10ШТ нокти Филтър чанта.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти