Tengma Сгъваема Сидячая Пейка, Симулатор за Коремните Мускули, Тренажор За Тренировка на Коремните Мускули, Тренажор за Талия, Пейката Ab, Регулируема Пейка Крънч Board О?
Ново

Tengma Сгъваема Сидячая Пейка, Симулатор за Коремните Мускули, Тренажор За Тренировка на Коремните Мускули, Тренажор за Талия,

BGN 33.84

Налично за поръчка

???Ако сте любител на спорта и пристрастени към фитнеса, на вас може да се интересуват от този домашен фитнес зала с помощта на складного фитнес оборудване Sit-ups Bench ABK!Той е достатъчно издръжлив и здрав, за да издържи максимално тегло 100 кг., Ергономичен дизайн намалява вероятността за получаване на ненужни наранявания по време на тренировка.Мека, здрава кожена подплата осигурява комфорт по време на тренировка.Този ABK може да се сгъва.Го сгъваема конструкция го прави доста по-компактен.Просто попитайте един!. ????Изработен е от висококачествена специална стомана Q195 Huaxi за по-добра здравина.Идеален за изпълнение на коремни преси, скручиваний и упражнения за укрепване на ядрото в домашни условия. ????Ергономичен дизайн намалява вероятността за получаване на ненужни наранявания.Мека, здрава кожена подплата осигурява комфорт по време на тренировка. ????Регулируема конструкция нива.Може да се сгъва за лесно съхранение. ????Максималната товароносимост 100 кг. Въведение : Ако сте любител на спорта и пристрастени към фитнеса, на вас може да се интересуват от този домашен фитнес зала с помощта на складного фитнес оборудване Sit-ups Bench ABK!Той е достатъчно издръжлив и здрав, за да издържи максимално тегло 100 кг., Ергономичен дизайн намалява вероятността за получаване на ненужни наранявания по време на тренировка.Мека, здрава кожена подплата осигурява комфорт по време на тренировка.Този ABK може да се сгъва.Го сгъваема конструкция го прави доста по-компактен.Просто попитайте един!Характеристики : 1. Идеален за изпълнение на коремни преси, скручиваний и упражнения за укрепване на ядрото на дома 2. Изработен е от висококачествена специална стомана Q195 Huaxi за да се чувствате прочности3. Конструкция на регулируеми уровней4. Ергономичен дизайн намалява вероятността за получаване на ненужни наранявания 5. Мека, здрава кожена подплата осигурява комфорт по време на тренировки6. Може да се сгъва за по-удобно хранения7. Максималната товароносимост на 100 кгспецификации : Материал : Q195 Huaxi Special Steel Cushion Размери : (36.22 x 11.81)" / (92 x 30)cm (Д х Ш)Размери на продукта : (50 x 19.69 x 24)" / (124.5 x 50 x 60)см (Д х Ш х В)Натоварване-лагер : 100 кг / 220.46 lbweight : 7kg Package Включва : 1 x Сгъваема пейка за сядане (ABK) (Без въже).

Декларирани характеристики

Добавки за продукти