Akamino 26 бр. Комплекти за леене Смола - Включват шкурка Полировальную Плат Полиращи Пръчки с Различна Форма Файлове и Ножици за Полиране на Епоксидна Смола Бижута Кат?
Ново

Akamino 26 бр. Комплекти за леене Смола - Включват шкурка Полировальную Плат Полиращи Пръчки с Различна Форма Файлове и Ножици

BGN 10.39

Налично за поръчка

Набор от спестяване на пари - Нашият практичен набор от инструменти включва 1 бр ножици с извит край, 10 бр напильники, 12 бр шкурка в 2 размера, 2 броя полиращи дискове и 1 бр карета перална кърпа в опаковката,идеална комбинация, за да отговарят на вашите изисквания.Набор от шкурка с множествена шкурка-Листове шкурка, изработени от висококачествени силициев карбид, който притежава добро полирующим ефект и висока ефективност. 12 броя листа шкурка(240#, 600#, 1000#, 1200#, 2000#, 5000#).Лесна употреба - Този набор от инструменти за полиране на смола в лесни за употреба, полиращи дискове и плат ще ви помогнат да свети и блясък, ножици и напильники за вас подрязват и грубо се лекуват с бижута от смола.Широко приложение - Нашите професионални инструменти за леене смола може да се прикрепя към дейността на камик САМ, серьгам, шкентелю, ожерелью, браслетам, ключова пръстена, декорация и на други проекти.Рум-отговори-Ако имате някакви недоволство след получаване нашия набор за шлифоване и полиране на смола , моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние веднага го замени за вас, така че можете да си го купя със сигурност. 12 бр Смола Леярни Форми на Инструменти за Полиране на Епоксидна смола Бижута Доставка на Пакет включва : 12 x Водоустойчива шкурка (240#, 600#, 1000#, 1200#, 2000#, 5000#) 10 x Полиращи файлове 2 x Лъскане на пръчици 1 x карета перална плат (сив) 1 x Ножица (с можете да използвате тези многофункционални инструменти за DIY много видове проекти смола с вашите приятели или членове на семейството, се радват на по-голямо удоволствие с тях и се отпуснете.Важно : 1.Моля, уверете се, че стоката е в добро състояние, когато го получавате. 2.Ако имате някакви въпроси за този продукт или някакви проблеми след продажбата, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние веднага ще го замени.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти