Машина за Сокове COSTWAY с Широка Уста 2.5 инча, Аспиратор Дъвчене 400W Сокоизстисквачка с двоен Контрол на скоростта и Защита от претоварване, Центробежная Сокоизстискв?
Ново

Машина за Сокове COSTWAY с Широка Уста 2.5 инча, Аспиратор Дъвчене 400W Сокоизстисквачка с двоен Контрол на скоростта и Защита

BGN 39.99

Налично за поръчка

????【Широк улей за подаване и висок добив на сок】Сокове с 2,5-инчов широк канавката подаване могат лесно да получат по-големи парчета от плодове и зеленчуци, е значително съкращаване на времето за подготовка.Ефективен мотор и остри режещи остриета позволяват бързо да извадите вкусна и питателна сок.Освен това, сокоизстисквачка и с сборщиком целулоза обем 1300 мл и чаша сок с обем 350 мл за по-удобно използване. ????【Dual Speed Modes & Anti-drip Function】Този дъвчене сокоизстисквачка аспиратор има два режима на скоростта. "I" леко смачкан, подходящ за портокали, домати и други меки плодове или зеленчуци. "II" - това е най-силният смилане, подходяща за твърди продукти, като ябълки, моркови, джинджифил и така нататък.Изход антипотека може ефективно да се предотврати сок от пролее, за да запази своя насрещната повърхност чиста. ????【Мултиплен защита на сигурността на】Нашата центробежная сокоизстисквачка специално конструирана с блок за сигурност заключване и няма да започне, ако всички части са правилно не са събрани.Той също така взема високоскоростен електрически мотор със защита от претоварване.Когато се нагрее прекомерно двигателя хранене автоматично се изключва, че може да удължи живота на машината. ????【Хранителни здрави материали】Изработени от хранителни антиоксиданти материали и преминала сертификация на ETL, нашата центробежная сокоизстисквачка не е токсична и е без мирис за осигуряване на питейна сигурност.Освен това, здрав и издръжлив корпус от неръждаема стомана може да се гарантира дълги години служба. ????【Лесен монтаж и почистване на】Благодарение на интуитивно илюстрацията и ясни инструкции за сглобяване на тази сокоизстисквачка изисква само няколко прости стъпки.Всички подвижни части могат да бъдат директно изплакнете с вода и корпус от неръждаема стомана бързо избършете с влажна кърпа.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти