Funsland Количка и столче за Кола Играчки и Играчки за Бебета Подвесная Дрънкалка Подвесная Количка Играчки за Деца Клип на Играчки Висящи Дрънкалки, Играчки за Малки ?
Ново

Funsland Количка и столче за Кола Играчки и Играчки за Бебета Подвесная Дрънкалка Подвесная Количка Играчки за Деца Клип на Играчки

BGN 12.77

Налично за поръчка

【3+ месец детски играчки】Клип на автомобилната седалка играчка е проектирана с 3 красиви животни и ярки цветове, които могат да помогнат на детето да развие разпознаване на животни, за да привлечете вниманието им и ги стимулира развитието на визуално. 【Сензорни играчки за бебета】Тази подвесная играчка има прекрасни звуци колокольчика, когато встряхиваете си.(Забележка : той не може да възпроизвежда музика и автоматично да се върти.) Това помага за подобряване на слуховое развитие на детето, позволява да се отпуснете и да го успокоява, преди лягане. 【Най-добрият помощник за деца】Многоцветни шарки и сладки звуци помагат на вашето дете да развива координацията на очите и слуха, както и двигателните умения, като хванете и дръпна, за да се подобри тактилна чувствителност на детето. 【Столче за кола Активност Играчка за бебета】Тази играчка - дрънкалка, може да се монтира на количка, автокресле или бебешко легло.Той се сгъва лесно, можете да носите със себе си навсякъде. 【Меки и безопасни материали 】Тази детска играчка е безопасна, мягка и е с интересна текстура.Това е добър подарък за вашето дете, за да конфигурирате емоции и да получите удоволствие от себеизразяване.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти