Anffy за Samsung Galaxy A02S Портфейл Калъф, [Цвете и Пеперуда Релефни] Премиум Изкуствена кожа Флип Защитен Калъф за мобилен телефон с картодържателя и Стойка за Samsung Galaxy A02S (к?
Ново

Anffy за Samsung Galaxy A02S Портфейл Калъф, [Цвете и Пеперуда Релефни] Премиум Изкуствена кожа Флип Защитен Калъф за мобилен

BGN 7.19

Налично за поръчка

[Съвместимост] - идеален за Samsung Galaxy A02 S, 2021 година на издаване. [НЕЩА] - Произведен от висококачествена изкуствена кожа.тази премиальная кожа, е избран за качество, съдържание, характер и ниско тегло. [ПРИТЕЖАТЕЛЯ ВЛАКЧЕТА] - функция влакчета ще ви донесе по-голямо удобство за гледане на филми с много ъгли, общуване с приятели в реално време, samsung A12 портфейла Case е точно деколтета, за да функции са напълно достъпни. [УДОБНО] - Лесен достъп до всички бутони, камера, динамика и конектора, този флип калъф galaxy A12 има 3 слотове за карти и джоб, който ще ви помогне да съхранявате лична карта, шофьорска книжка, кредитни карти и малко пари, силен магнит остава затворена, за да се запази сигурността на вашите неща. [Защита] - Тънко фолио тип портфейл калъф за намаляване на обема и пълна защита на вашия смартфон, мек TPU вътрешен кожен калъф за задържане на устройство , да си телефон antiscrtach и удароустойчив.Характеристика : Висококачествен материал от изкуствена кожа.Функция кесията с 3 слота за карти и джоб за пари в брой.Функция на притежателя на влакчета за по-голямо удобство за гледане на видео.Най-добрата защита, дръжте телефона антискрип и въздействие.Пакетът включва : 1 х Samsung Galaxy A02 S портфейл калъф.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти