32 бр., Мебелни Облицовки, Защита на Краката на Стола за Паркет, Тихо и спокойно Преместване на Краката на Мебелите, за Защита на Дървени подови Настилки от Надрасква?
Ново

32 бр., Мебелни Облицовки, Защита на Краката на Стола за Паркет, Тихо и спокойно Преместване на Краката на Мебелите, за Защита

BGN 52.24

Налично за поръчка

[Размер] Калъфи за крака на стола, подходящи за крака на стола с дебелина от 3-3/4 "до 6-5/16" (95-160 мм).Съвети : Моля измерете размера, преди да купите. [Висококачествени материали] хранително-вкусовата силиконов материал нетоксичен и эластичен.Му може да се регулира и да се инсталира на мебелни крачета с различни размери в зависимост от конкретната ситуация.Подходящ за всички видове кръгли и квадратни крака на стола, като масичка за кафе, диван, стол, маса, гардероб, легло. [Nr ]Удебелена стена от силициев двуокис се покачва с 1 мм до 2 мм не побелее при опън, има по-висока издръжливост и намалява нивото на шум. [Лекота на инсталиране на] ниско тегло, лесна инсталация, директен монтаж, липсата на инструменти, без да е необходимо да си миете краката на стола. [Осигуряване на качество] Ако получите повредени продукти или имат някакво друго оплакване, моля свържете се с нас и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви осигури задоволително решение в рамките на 24 часа. 32шт Калъфи за крака на стола.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти