SALUTUY Детски Играчки, Децата на възраст над 3 години Штабелируют Дървена Играчка Пъстра за Детска стая Играчка стая(Макарони, синьо)
Ново

SALUTUY Детски Играчки, Децата на възраст над 3 години Штабелируют Дървена Играчка Пъстра за Детска стая Играчка стая(Макарони,

BGN 37.12

Налично за поръчка

【Трайни играчки】Гладка повърхност и в светъл цвят няма да навредят на детската кожа, екологично чиста боя, безопасни и здравословни играта. 【детски играчки】Нежен и силен, за деца, които играят, не е лесно да се повредят и да се разчупи, една прекрасна детска играчка. 【12 дървени блокове】Набор от цветни тухли съдържа 12 различни ярки дървени блокове с различни размери. 【Дървена】е Изработен от много красив дървен материал, който няма мирис и се чувства гладко, без чеп, за да се гарантира безопасна игра. 【Изискан подарък 】изящна изработка и може да се подобри координацията на ръцете и очите, идеални за детски забавни играчки.Функция : 1. Гладка повърхност и в светъл цвят няма да навредят на детската кожа, екологично чиста боя, безопасни и здравословни играта.2. Нежна и силна за децата си играят, не е лесно да се повреди и да се разчупи, една чудесна играчка за деца.3. Набор от играчки Colorful bricks съдържа 12 различни ярки дървени блокове с различни размери.4. Изработен е от един много красив дървен материал, който няма мирис и се чувства гладко, без чеп, за да се гарантира безопасна игра.5. Изящна изработка и може да се подобри координацията на ръцете и очите, идеални за детски забавни играчки.Спецификация : Тип елемент : Машини Puzzle Material : Дъбова дървесина Подходяща възраст : над 3 години Размер : прибл. 35x18x7 см / 13, 8x7, 1x2, 8 инча Осъществяване Списък : 12 x чейнджър Puzzle Note : Продукт съдържа малки части.Децата трябва да играят под надзора на възрастни.Не глотайте.

Декларирани характеристики

Item Type:
Stacker Puzzle
Material:
Oak Wood
Suitable Age:
Above 3 Years Old
Size:
Approx. 35 x 18 x 7cm / 13.8 x 7.1 x 2.8in
Package List:
12 x Stacker Puzzle :
The product contains small parts. Children should play under adult supervision. Do not swallow. :

Добавки за продукти