YYHJ Прозрачен Матов Прозрачен PVC Покривка Протираемые Нескользящие Защитни Подложки,Водоустойчив Маслостойкий, Устойчиви На Петна,за Масата за вечеря Маса, Масичк?
Ново

YYHJ Прозрачен Матов Прозрачен PVC Покривка Протираемые Нескользящие Защитни Подложки,Водоустойчив Маслостойкий, Устойчиви На

BGN 61.14

Налично за поръчка

★ Прозрачен PVC покривка огъване и лесно да се скъсява.★ПРЕМИУМ качество : Изработен е от здрав водоустойчив PVC материал, който ще издържи ежедневно носене.Цвят : прозрачен.Спецификация : Име : Прозрачна пластмасова покривка.Устойчиви на замърсяване е най-добре да изтривате слънчогледово масло. 2 : След отваряне на опаковката филмът трябва да бъдат малко расстелить и се оставя за известно време, след това фолиото може да бъде абсолютно равна повърхност. ★ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Нашите кухненски тенис на защитник е подходящ за масата за хранене, на дървена маса, стъкло, мрамор, плотове от неръждаема стомана, офис бюрото, писмени маси, журнального и торцевого на масата, телевизионна пейки, тоалетна маса, нощни шкафчета, плотове, твърди пол и т. ★ Многократно използване, използвайте го за проекти на декоративно-приложното изкуство, маси, плотове и могат да бъдат използвани както на закрито, така и на открито. ★ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ : Качествен продукт, топло обслужване на клиенти ще станат причини за избор на нашите клиенти. ★КРИСТАЛНО ясно : протектор плотове с прозрачен дизайн, способен да покаже красотата си на масата и мебелни плотове или покривки за маса. 5 : Грижи за повърхността на филм : Не оставяйте вестници или храна върху филма в продължение на дълго време, тъй като това може да доведе до боядисване.Всеки проблем, моля не се колебайте да споделите с нас, ние сме на ваше разположение.Продължителен директен контакт с предмети на филма ще попречи на пълното изчезване на точки на натиск.сложете го разположена на масата за известно време, той ще вземете повърхност и да остане на място.Добавете стильности кухнята.Материал : PVC.Прозрачна и красива ★ Пластмасова покривка предпазва вашия масата, масата, покривката и мебелни повърхности от надраскване, scuffs и петна.тенис на протектора е по-лесно на материал, влагоустойчив, отговарят на високи, огнеустойчиви, изолация, устойчива на износване, суха, лесно се почистват и се съхраняват. 4 : Можете да почистите филм нормалните битови почистващ средства.Могат да бъдат нарязани по размер ножица. ★ФУНКЦИОНАЛЕН И моющийся : лесен за почистване, избършете петната кърпа за съдове или почистете с вода.

Декларирани характеристики

Name:
Transparent plastic tablecloth.
Color:
transparent.
Material:
PVC.
Scope of delivery:
1 x PVC table protector.
Note:
1:
Due to the thermal expansion and contraction during shipping, the mat may have 2-3cm positive or negative error, although we widened and lengthened 3cm before leaving the factory.
2:
After opening the package, the film should be spread out a little and left for a while, then the film can be absolutely flat on the surface.
3:
Plastic smell
4:
You can clean the film with normal household cleaners. Stubborn dirt is best removed with sunflower oil.
5:
Surface care of the film

Добавки за продукти