Аквариумный Чакъл Препарат За Отстраняване На Отпадъците Чейнджър Аквариум Пипета Краен Мини Ръчно Воден Чейнджър Аквариум Краен Пипета Захранващото Прехвърлян?
Ново

Аквариумный Чакъл Препарат За Отстраняване На Отпадъците Чейнджър Аквариум Пипета Краен Мини Ръчно Воден Чейнджър Аквариум Краен

BGN 8.39

Налично за поръчка

【4 скалата на тръбата】С 4 скали на тръбата (10 мл/ 15 мл/ 20 мл/ 30 мл).Този инструмент за прехвърляне на аквариумной вода, отпечатани с ясна и точна скалата, лесно измеряющей течност. 【Широко се използва】Тази пипета градуированная краен също е подходящ за саламурата скариди и червени червеи, които се хранят с след размразяване на храна, и жива храна или малки частици, течен храна също са подходящи. 【Високо качество】Нашия сменщик на водата в аквариума е изработен от действително нетоксичен пластмаса, няма да навреди на рибите. 【Да си аквариум в чисти】Краен за аквариум може да отстрани мръсотията и остатъчен храна на дъното на аквариума.Може да се използва като агент за регулиране на качеството на водата, нитрифицирующие бактерии, течен тор, водна трева. 【Лесна употреба】Количество вода, поета от капкомер, може да се регулира, чрез контролиране на силата на захващане края на капкомер.Моля, почистете продукта преди употреба.Параметри : Състояние на 100% от абсолютно новия Материал : ABS Цвят : както е показано на снимката Цвят : син, зелен(по избор) Размерът на течаща тръба : approx.20cm/7.9 in Размер на дръжки : approx.8см/3.2 in Тегло : Approx.39g Осъществяване списък : 1 * Мини аквариум за вода .

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
ABS
Color:
As Pictures Shown
Color:
Blue, Green(optional)
water pipe Size:
approx.20cm/7.9in
Handle Size:
approx.8cm/3.2in
Weight:
Approx.39g 
Package list:
 
1 * Mini Fish Tank Water Changer  :

Добавки за продукти