Пневматичен съединител, внимателно Полиран Пневматичен лакътя Широко приложимо за оборудване за автоматизация на машиностроенето(4)
Ново

Пневматичен съединител, внимателно Полиран Пневматичен лакътя Широко приложимо за оборудване за автоматизация на машиностроенето(4)

BGN 8.55

Налично за поръчка

Дърворезба, покрита с лепило, което притежава добри герметизирующими свойства, така че със сигурност може да се използва пневматичен съединител.На капака е гравиран лесно идентифицируемый размер на външния диаметър, който ще ви помогне лесно да изберете подходящия.Притежава характеристиките на повърхността компресия, устойчивост на корозия, стабилна работа и може точно да се контролира скоростта на потока.Приет с овална форма обръч ваканция, която по-трудосберегающ и лесна за разглобяване.След цялостно полиране с лъскави ръбове не е нужно да се притеснявате за това, че сте поцарапаете ръце.Функция : 1. На капака е гравиран лесно идентифицируемый размер външно диаметра2, който ще ви помогне лесно да изберете най-подходящия вариант. Приет с овална форма обръч ваканция, която по-трудосберегающ и удобен за disassembly3. Дърворезба, покрита с лепило, което притежава добри герметизирующими свойства, така че можете да използвате пневматичен съединител с увереност 4. Притежава характеристиките на повърхността компресия, устойчивост на корозия, стабилна работа и може точно да се контролира скоростта течения5. След цялостно полиране, с лъскави ръбове, не е нужно да се притеснявате за царапинах вашите hands Specification : Тип елемент : Пневматичен соединительмодель : PVМатериал : abspr Обхват на съпротива налягане : 1.0~1.2 MPa Medium : Gas Purpose : Connector Applicable Сценарий : Оборудване за автоматизация, инженеринг Списък на пакетите : 10 x пневматичен съединител.

Декларирани характеристики

Item Type:
 Pneumatic Connector
Model:
PV
Material:
ABS
Pressure Resistance Range:
1.0~1.2MPa
Medium:
Gas
Purpose:
Connector
Applicable Scenarios:
Automation Equipment, Mechanical Engineering
Package List:
10 x Pneumatic Connector :

Добавки за продукти