OUKENS Самостоятелно Поливане System, Potted Plant Flower Automatic Irrigation Комплекти Gravity Fed Automatic Поливане System with Water Bag(3Л)
Ново

OUKENS Самостоятелно Поливане System, Potted Plant Flower Automatic Irrigation Комплекти Gravity Fed Automatic Поливане System

BGN 8.87

Налично за поръчка

Просто напълнете чанта с вода, задайте регулируеми капкомер над почвата и отидете на почивка или в командировка, вашето растение се полива себе си автоматично.Това е устройство за напояване на растенията може да се използват в закрити помещения и на открито, идеален за рафтове стайни растения, офис саксийни растения, терасни растения и цветя на перваза на прозореца и т.н. в Краен може да бъде предмет на индивидуално въртене, а не на прекомерно поливане или суша, за насърчаване на по-здравословен растения.Вътрешна система за водоснабдяване на собствената си личност полага вода бавно и само до кореновата зона.Може да се използва заедно с хранителен разтвор или водоразтворим тор с бавно освобождаване.Насладете се на свободата на автоматично поливане на растения и повече не си правете труда да съседи или да не се прибере вкъщи към мъртвите растения.Характеристики : 1. Удобен за пътуване и почивка на приятелите на 2. Скоростта може да се регулира, за да отговори на различни съдържанието на вода растения 3. Малък размер : той не ще отнеме космос фабрика, и избягва ушибить корен на завод 4. Може да се използва заедно с хранителен разтвор или водоразтворим тор за бавно освобождаване на 5. Идеална за всички размери растения 6. Лесна експлоатация, множество, икономична и изключително практични Спецификация : Материал : пластмаса УПОТРЕБА : напояване, поливане Характеристики : регулаторът може да контролира количеството вода Приложение : обществени зелени площи, домашно градинарство, производство на селскостопански, градинско градинарство Размера на производството(по избор) : 1Л : 28,5*17cm/11.2*6.7 in 2Л : 32.5*21cm/12.8*8.3 in 3Л : 40*21cm/15.8*8.3 in Тегло : Approx.45 грама~54g/1.6 oz~1.9 oz Операция : 1. Попълнете капково чанта с вода и включете капельную линия и капельную глава 2. Поставете капающую на главата в зелен саксия за растения (около корена) 3. Завъртете контролния клапан, за да регулирате скоростта на излизане на вода Списък на пакетите : 1 x капково чанта 1 x водопроводна тръба 1 x зубец 1x регулатор 1 x зърното 1 x Виси на въже.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти