Полнокадровые Очила за корекция на Далтонизъм, добра Поносимост Червено-Зелени Очила За Далтонизъм подобряват Цветова Разделителна Способност, Точки За Грижа За ?
Ново

Полнокадровые Очила за корекция на Далтонизъм, добра Поносимост Червено-Зелени Очила За Далтонизъм подобряват Цветова Разделителна

BGN 43.19

Налично за поръчка

✅Помага за подобряване на разпознаването на цветове : очила за корекция на далтонизъм помагат за подобряване на цветното зрение на пациента и способност за различаването на цветове.Носенето помага да се подобри. ✅Ефективна функция корекция : Очила за далтонизъм са предназначени за корекция на цветното ни зрение, хора с червено-зелен цвят слепота и цвят на слабост.Възстановете оригиналния цвят. ✅Модерен полнокадровый дизайн : Унисекс полнокадровые очилата са със стилен дизайн, който може да подобри вашия темперамент и да се носят удобно и красиво. ✅Подобрено възпроизвеждане на цветовете : носенето на цветни щори и точки позволява да се постигне ефект на засилване на цветове, което позволява да се види по-ярки сцени. ✅Е снабден с удобен за съхранение футляром за очила, Очила за корекция на далтонизъм са с кутия за съхранение, което е лесно за носене и може да се носи с себе си.Удобен за ежедневна употреба.Спецификация : Тип елемент : цветна слепота Коригиращи очила Материал : PC Стил : Унисекс и персонални полнокадровые точки на Приложение : Подходящ е за корекция на далтонизъм изкуства, химическо инженерство, строително проектиране и т.н., са Предпоставка списък : 1 х Калъф за очила 1 x каишка 1 х Точки 1 х Салфетка.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти