Тъмна гора 2022 Лунен Календар,Цветни Waterink Стенни Календари с 12 Оригинални Илюстрации 11,8 x 8,2 Тайнствени Животни Календари Колелото фаза Астрология Арт Декор за ваши?
Ново

Тъмна гора 2022 Лунен Календар,Цветни Waterink Стенни Календари с 12 Оригинални Илюстрации 11,8 x 8,2 Тайнствени Животни Календари

BGN 10.36

Налично за поръчка

За деца : поради красиви печатни модели и богати илюстрации, вие можете да ги закупите за своите синове и дъщери, които обичат природата и животните.【Тайнствени горски животни Растения Шаблон 】 2022 Тъмна гора Лунен календар има 12 илюстрации на различни животни и растения в продължение на една година.Можете да виси календар от спалня, хол, камина, прозорец, хладилник, той може да запише промяна, време за вас, а вие също можете да се отбележи неща, на които трябва да се обърне внимание.Понякога хартия или бележник за запомняне на това, което не могат да бъдат намерени.Освен това, този календар, отпечатан на хартия премиум-клас, който има ярки цветове и плътна хартия с ярки мастило за красиви и наситени цветове, върху която е лесно да пиша като проектант на вашия работен плот.Не е нужно да събере други въжета. 【Организирайте своите планове】 : Тези стенни календари животни под формата на датата в календара достатъчно място, за да можете да се отбележи своя план.Уникален принт и дизайн фаза на луната за всеки ден от годината-това определено е изненада, на което те никога по-рано не са получавали!В същото време, това е най-доброто бижу за любителите на природата.Има ботанически мотиви, вълшебни създания и растения, гори, природа и див живот, луната и звездите , пчели, пеперуди, птици, змии, борови шишарки и гъби и т.Материал : Лунен календар Dark Forest 2022 е изработен от висококачествена твърда хартия, която е водоустойчива, коррозионностойкой и здрава за използване. Те са ярко боядисани и могат да се образуват в силен контраст с черен фон, който ви дава друго визуално преживяване. моля, Обърнете внимание : да Не се придържа календар в близост до източник на огън, за да се избегне пожар. 【Елате с талрепом】 : В горната част на календара са черен ремък, който добре се съчетава с календар.Можете да виси календар в привлекателно място, винаги да се напомня, какви планове трябва да направите днес, утре или вдругиден. 2022 нова година Лунен календар,Стенни календари,Тъмна гора 2022 Лунен календар,Мистериозни Животни Календари Колелото на фазата на астрологията,Арт декор за вашия домашен офис.Старите хора са стари и имат лоша памет. 【Екологично чист и здрав и издръжлив】Този стенен горски лунен календар 2022 година изработени от висококачествена хартия, която е водоустойчива, коррозионностойкой и здрава в употреба ,така че тя не ще се сгуша, вырываться и да падне с вашата стени, както и други евтини календари .

Декларирани характеристики

Добавки за продукти