Закрит нископрофилен, вентилатор на тавана - FINXIN Почиства с четка верига сцепление никел вентилатори LED 48 за спални,живееща стая,трапезария, включително мотор,3-све?
Ново

Закрит нископрофилен, вентилатор на тавана - FINXIN Почиства с четка верига сцепление никел вентилатори LED 48 за спални,живееща

BGN 79.99

Налично за поръчка

✔Идеален вентилатор на тавана : Дайте всяка стая красив надграждане с нашия 48-инчов матово никелово вентилатор на тавана с пет остриета и три лампи. ✔LED Light KIT : енергоспестяващи led крушки позволяват да се контролира осветлението и атмосферата на жилищното пространство; Трайни лампи имат по-дълъг живот в сравнение с традиционните лампи. ✔Поставяне на вътрешен : Вътрешен вентилатор е предназначен за използване в помещения с ниски тавани, нископрофилен корпус плътно прилепнала към тавана; Добра вентилатор за дневна, хол, спалня, детска стая и детска стая. ✔Управление на веригата на сцепление : Включване/изключване на матиран никелова вентилатор на тавана и бързо и лесно регулиране на скоростта с помощта на теглителната верига. ✔Монтаж и гаранция : Инсталация отнема около 1-2 часа.Преди започване на монтаж се уверете, че имате един гаечен ключ и остри клещи.Нашите вентилатори са с ограничен 10 - годишна гаранция за спокойствие.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти