Клетки от Хамстер с две врати на Големия Космос домашен любимец гнездо Хамстер Голяма Дървена Къща Протеин отглеждане на Скоростната Малко Животно Среда Мултифун?
Ново

Клетки от Хамстер с две врати на Големия Космос домашен любимец гнездо Хамстер Голяма Дървена Къща Протеин отглеждане на Скоростната

BGN 175.95

Налично за поръчка

【Skylight design】 : Горния капак може да се отвори и да се използват, разстоянието между мрежи е 1,2*1,2 cm и е изработена от дебела желязна решетка, която диша и трайна. 【Забавно стълбище】 : Двустепенна преграда в клетката е конфигуриран в съответствие с навиците на хамстер, което позволява на хомякам высвобождать своята собствена природа. 【Лесно почистване】 : Малка стъклена задвижваната в долната част на клетката може да бъде отворена, за да се улесни почистването на дъното на клетката и да го запази в чистота. 【Високо качество】 : Клетка е направена от висококачествен кедър, запазвайки оригиналната текстура, свеж въздух, здравина и дълготрайност. 【Нашата гаранция】 : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще отговорим на вашите въпроси в рамките на 24 часа. 【Описание на клетки за домашни любимци】Този продукт използва висококачествен дървен материал, двухдверную конструкция, горния капак може да се отвори и да се използват, дебела желязна сетчатую конструкция, дишаща и солидна, на дъното на стъклена врата може да се отвори, че да е удобно за почистване на дъното на клетката и запазване на нейната чисто.【Параметри на продукта】❥Заглавие : Многофункционална клетка за хамстер❥Цвят : жълт❥Материал : дърво+стъкло+железопътната мрежа❥Размер : 60*35*42 см/23.6*13.7*16.5 инча【Съвети】 : _BOS_ Ние ще изпратим клетка на хамстер и неговите аксесоари, без други елементи.♥Ръчно измерете всички данни, моля, позволете ни да има грешка 1-3 виж♥Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща.♥Нашият срокът за доставка е 7-30 работни дни.♥В нашия магазин има много стилове, можете да видите в магазин.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти