10 Бр. Есенни Листа в Деня на Благодарността, за Многократна употреба на Листа За Рисуване, Пластмасови Шаблони за Рисуване За Домашен интериор, Шаблони за Рисуване ?
Ново

10 Бр. Есенни Листа в Деня на Благодарността, за Многократна употреба на Листа За Рисуване, Пластмасови Шаблони за Рисуване За

BGN 3.99

Налично за поръчка

[ПАКЕТ СЪДЪРЖА] Есенни листа включва в себе си 10 от изискани модели, свързани с темата на есента, Деня на благодарността—Тиква с Пуйка, Кленов лист, изобразени сцени.Добър размер на 7,9"x7.9" за всеки пластмасов шаблон.Толкова много забавни и различни видове дизайн и занаяти можете да направите с помощта на тези забавни листа шаблон. [СЕЗОННИ ДЕКОРАЦИИ] винаги търси идеи и начини за създаване на сезонни и атрактивни бижута и подаръци?Нашите шаблони са напълно подходящи за това, за да направите ръчно изработени подаръци и сладки тагове за собствения си бизнес. [ИЗДРЪЖЛИВ МАТЕРИАЛ] : Тези шаблони са изработени от устойчив, действително нетоксичен и химически устойчиво PET материал, не е лесно кървят и се чупят лесно и са най-икономичният вариант за създаване на знак, направи си САМ.Шаблони за многократна употреба, и ако вие все пак нанесете върху тях боя, те могат да се мият, без да вредят на самия шаблон. [ЛЕСНА за УПОТРЕБА] : Тези шаблони са идеални за създаване на вашите проекти направи си САМ, с дръжки, шариковыми дръжки, с четка/за пръскане на бои, креда и моливи.Шаблони са лесни за използване, полупрозрачна функция позволява лесно да поставите шаблона в добра позиция, а след това се изготвя в съответствие с модела, за да можете да получите чудесен модел. [МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН МОДЕЛ ЖИВОПИС] : Тези листа може да се използва върху дърво, тъкани, стените, карти, пластмаси, метал, керамика, подове, шкаф, възглавницата, празното платно, подарък торбички, списание, стъкло и така нататък.Това също би било забавно подарък за хората, които обичат да правят шаблони и домашни проекти.Вие винаги търсите идеи и начини за създаване на сезонни и атрактивни бижута и подаръци?Нашите шаблони са напълно подходящи за това, за да направите ръчно изработени подаръци и сладки тагове за собствения си бизнес.Включете 10 от изискани модели, свързани с темата на есента, Деня на благодарността—Тиква с Пуйка, Кленов лист, Изобразени сцени, могат да отговарят на вашите индивидуални творчески изисквания.Широко използван на дървен материал, тъкани, стените, карти, пластмаси, метал, керамика, подове, шкафе, възглавницата, празното платно, подарък торбички, списание, стъкло и др., Пробудите въображението си и осъществете вашата практическа способност, а вие също можете да се отпуснете от тези значими проекти, за обогатяване на всекидневния живот.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти