Охлаждащо Кърпа, ледено студена Кърпа Микрофибър Охлаждащи Кърпи за Шията и лицето Спортисти, за Моментално Охлаждане Студени Кърпи-UPF 50+ Охлаждащи Ледени Чаршафи ?
Ново

Охлаждащо Кърпа, ледено студена Кърпа Микрофибър Охлаждащи Кърпи за Шията и лицето Спортисти, за Моментално Охлаждане Студени

BGN 44.96

Налично за поръчка

За да активирате отново, трябва само да изплакнете и повторете процеса, и можете да го използвате отново и отново, той не выцветет.Супер абсорбирующая технология тъкат влакна окото на кърпи регулира водата вътре и осигурява задържане на вода, така че той го обработва като климатик, и в продължение на няколко секунди вие ставате по-хладна.Материал : Полиестер Размер : 30 см*100 cm Тегло : около 100 g Цвят : синьо, червено, зелено ,синьо, оранжево, цветни, розово-червено и т. - Изстискайте излишната вода, защелкните, за да се запази прохладата.Ако нещо не е наред със стока, когато тя пристигне, или той просто не харесва, моля, не се колебайте да ни потърсите, за да можете да го замените или да получите парите си обратно.Характеристики на продукта : - идеален като шал, превръзка на главата или с кърпи, и може да се сгъва в малък преносим торбичка.Как потта върху кожата си, когато водата се изпарява, тя се охлажда., Опаковка : 3 опаковки,4 опаковки,6 опаковки, 8 опаковки, Предназначени за : кухненско на персонала ,работниците на открито, любителите на спорта, тъй Като получава топлина надолу ?.Защита UPF 50, просто кажете сбогом на слънчевите увреждания.След употреба можете да поставите мокра кърпа обратно в съда, но по възможност внимателно подсушете го. Лед охлаждащо кърпа има стотици микроотверстий, след намокания тя ще бъде значително по-хладен на вашата кожа, оставяйки ви прохладни и свежи.Защитете кожата си - охлаждащи шийни колани ще помогне на кожата ви да се избегне вредните ултравиолетови лъчи на слънцето. - Накиснете охлаждащо кърпа под вода за 1 минута;.Доживотна гаранция за връщане на пари - може да се купи с увереност, тъй като ние искаме вашето 100% удовлетворение.Тъй като получава топлина надолу - Накиснете охлаждащо кърпа под вода за 1 минута, изстискайте излишната вода, защелкните, за да се запази прохладата.Машинно пране. - Дръж охлаждащи прохладни чаршафи чрез накисване;.Много е лесно да носят със себе си. - Отжимается и щракне, когато става топло.3 пакета Охлаждащо кърпа 1 бр 46"x32" кърпи за баня и 2 pac 40"x12" охлаждащи кърпи, идеален подарък за вашето лято!. Просто смачиваете кърпа, отжимаете го и флип за незабавен охлаждащ ефект отново и отново.IDEATECH Instant Cooling Towels, 2 Pack-4 Pack-6 Pack 40"x12" Шили Towels -UPF 50+ Cooling Ice Towels for Sports, Workout, Fitness, Фитнес, Йога, Пилатес, Пътуване, Къмпинг Какъв е принципът на работа на охлаждащия кърпи? 1.Незабавен охлаждащ ефект и многоразовость - ледено студена кърпа е много проста за използване, просто намокрете го изстискайте излишната вода, го преместете няколко пъти и е готово за употреба.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти