Abaodam 2pcs Electronic Counting Jump игра на Въже Skipping Въжето Fitness Workout Sports Accessories for Gym Training Game (Червен)
Ново

Abaodam 2pcs Electronic Counting Jump игра на Въже Skipping Въжето Fitness Workout Sports Accessories for Gym Training Game (Червен)

BGN 23.04

Налично за поръчка

Това щеше да е чудесен коледен подарък за деца и възрастни.Преносим и компактен дизайн, лесен за използване и удобен за переноске.Проектиран с брояч, повече не трябва да се счита за скачане.Дръжката лесно и удобно да се запази и да се избегне, докато ръцете се потите.Подходящ и за офис, тераса, спалня, употреба на открито.Описание продуктаЭто преносим и практичен скачане на въже, която има вграден таймер и ще ви помогне бързо да отслабнете, без да е необходимо умения и координация.Преносим и компактен дизайн ви позволява да се насладите на скачане на въже, навсякъде и по всяко време.Характеристики - Цвят на продукта : червен. - Материал на стоката : пластмаса. - Размер на продукта : 195x2x2 виж - Проектиран с брояч, повече не трябва да се счита за скачане. - Ще се гордеем с рекорд упражнения след всеки скок на въже с тези електрически броячи.Чрез насърчаване на вас да настоява за эксверсисе. - Дръжка за лесно и удобно да се запази и да се избегне, докато ръцете се потите. - Това щеше да е чудесен коледен подарък за деца и възрастни. - Подходящ и за офис, тераса, спалня, употреба на открито. - Портативен и компактен дизайн, лесен за използване и удобен за носене.Пакетът включва 2 x скачане на въже.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти