USCAMEL Dog Bark Deterrent,Ултразвуково устройство за контрол на кора за дресура на кучета и контрол на кора,3 честоти 16.4 Ft Обхват на управление на Зареждащи Устройства за задъ?
Ново

USCAMEL Dog Bark Deterrent,Ултразвуково устройство за контрол на кора за дресура на кучета и контрол на кора,3 честоти 16.4 Ft

BGN 16.99

Налично за поръчка

【Контрол и обучение на кучето лае】Устройство за ограничаване на лай на кучето, безопасно и ефективно за борба с лай и дресура на кучета.Това е устройство за управление лаещи кучета излъчва ултразвукови вълни с честота 22-25 khz.Тази честота е трудно да въздейства върху човека, но лесно да се привлече вниманието на кучето и да я накара да се чувствате неудобно, за да се предотврати лай на куче, thorugh, сбиване и други лоши неща. 【3 различни честоти】Ограничаване средство лай на куче може да произвежда 3 различни честоти на звуковите вълни, които са стабилна честота, вълнообразни честота и нередовни частотными звукови вълни.Можете да избирате различни звукови вълни, за да се избегне зависимостта на кучета до прост честота ефект и намаляване на контрол и дресура. 【Идеален за употреба на открито】Обхват на управление на ограничено средство за кучешки кора е 16,4 фута.Широка гама от управление,лесен за употреба на открито.Той е снабден с каишка за китката за по-удобно носене и се предлага с кучешка свистком, който позволява лесно да се обучават кучетата си някои основни команди. 【Лесен за използване и акумулаторна батерия】Устройството е с малки размери и тегло,перфектно ляга в ръката.Бутоните са чувствителни и гладка,което го прави много лесен за използване.Устройството се презарежда и се предлага с USB кабел за зареждане, което е екологично чисто и удобно. 【Топли съвети】Ограничаване средство за лай на кучета не е ефективно при кучета с проблеми на слуха, и ние не препоръчваме използването на този продукт за кучета на възраст под шест месеца или над 8 години.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти