SoGuDio Small Mirror Round 3 Level Bathroom Mirror Cabinet, Bathroom Wall Storage Cabinet Mirror Medicine Cabinet with Slow-Close Wooden Frame Makeup Mirror (Цвят : вкусен цвят, размер : Ø50CM)
Ново

SoGuDio Small Mirror Round 3 Level Bathroom Mirror Cabinet, Bathroom Wall Storage Cabinet Mirror Medicine Cabinet with Slow-Close

BGN 70.08

Налично за поръчка

Увеличение с висока резолюция, ефектът на двете страни е идеален за всички, които нанася грим, носи контактни лещи и выщипывает вежди, бреется, поставя на косата, грижи се за лицето или нанася спирала. *Огледала за грим True All-Rounder : огледало и тоалетна в едно,- ясна картина за обучение по време на сутрешната рутина, като същевременно се поддържа всичко в ред за врата с просторен интериор. *Огледала за грим Надеждно качество : Нашите огледален шкаф е изработен от висококачествени сребро, огледала и бук , че обещава дълъг срок на експлоатация; - екологично чиста лачена повърхността е гладка на пипане. *Огледала за грим използват стенно пространство : просто прикрепете този стенен шкаф до стената, за да превърнат една празна стена на банята, хола или коридора в практично пространство; това ще ви спести много по-голяма площ. *Огледала за грим за Безпроблемно съхранение : допълнително съхранение и елиминира елементарно, срок на годност е 3 настройки на височината на врата, 2 отделения отдолу и отгоре.Една ЧУДЕСНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК и широкото използване на : Увеличен осветено огледало за грим-страхотна идея за подарък, ден на майката, за да сестри, съпруги, приятелки, гримьори.хотел, частен автомобил за пътуване.Огледални врати се отварят в интериора с 3 рафтове.Бавно затваряне на врати създават по-тиха обстановка в банята.Скрито складово пространство зад вратата може да бъде разделена е необходимо на 3 нива .Можете да съхранявате различни предмети, за да ги предпази от прах и вода.В отделението в долната част има място за често използваните предмети от първа необходимост.Технически спецификации : Цвят : злато/орех/Цвят на дърво/черныйМатериал : Сребърно огледало+бук Frame Size : Ø50 CM/Ø60 CMWeight : 11 паунда (5 кг)/19.8 фунта (9 кг)[ познаване на текущата поддръжка]1. Редовно почиствайте продукта, така че тя оставаше чиста.2. 3. Обърнете внимание на скрито място почистващо средство.Редовното почистване може да даде нов вид продукт.[Мерки]При измерване на ръчно възможни са физически грешка в размер на изделия.Поради интензивността на светлината, този продукт ще се произвежда определена разлика в цвета.Това е нормално и неизбежно.благодарим ви за разбирането!100% ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ - Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти