JENPECH Сладък Мечка/Патица Детска U-Образна Четка за Зъби - Храни Мека Силиконова Четка, 360° Дизайн за почистване на зъби за бебета и деца Зелената Малка Патица 2-6 годин?
Ново

JENPECH Сладък Мечка/Патица Детска U-Образна Четка за Зъби - Храни Мека Силиконова Четка, 360° Дизайн за почистване на зъби за

BGN 0.97

Налично за поръчка

♥ТВОРЧЕСКИ U-образен дизайн - JENPECH Ергономична U-образна глава на четка, подходяща за формата и механика на структурата на детските зъби.уникален дизайн за нежните венци на деца и чувствителни зъби. ♥ПРЕКРАСЕН CARTOONY ДИЗАЙН - сладък и интересен външен вид на четка за зъби, прави децата по-заинтересовани да си мие зъбите.Това ще помогне на вашите деца да са готови да си миете зъбите по-дълго, дори и развива здравословни навици за почистване на зъбите. ♥РАЗМЕР - Тази четка за зъби е от 2 различни размера, за да отговарят за различни възрасти kdis за използване.Той е подходящ за деца от 2-6 години и 6-12 години. ♥360° ПЪЛНО ПОЧИСТВАНЕ - 360 цялостна чистящая корона на четките, позволява правилно почистване на зъбите, без усукване на китката. ♥【ОТЛИЧНО обслужване】Най-добър продукт и 100% удовлетворенный услуги за вас! Оферта добро качество и на по-разумна цена.ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ или нова ПОДМЯНА.Ако имате нужда от някаква помощ, моля, не забравяйте, че ние сме само по електронна поща.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти