YXSH Стенни Чанта За Съхранение, 8 бр Водоустойчив Над Вратата Шкаф Органайзер Бельо Плат Висящ Джоб-Органайзер Над Вратата Висящ Органайзер за Стая Баня Спалня Кухн?
Ново

YXSH Стенни Чанта За Съхранение, 8 бр Водоустойчив Над Вратата Шкаф Органайзер Бельо Плат Висящ Джоб-Органайзер Над Вратата Висящ

BGN 58.67

Налично за поръчка

[Високо качество] Стенни чанта за съхранение е направена от висококачествен futon и ленено материал, износостойкого и грязеустойчивого. [Силен водоустойчив] Вътрешната част е водоустойчив с пластмаса покритие, може да се измие и тя е трайна. [Достатъчно] комплектът съдържа 8 висящи торби за съхраняване, размерът на които е 15*3.5 см, което е достатъчно, за да отговори на ежедневните нужди. [Креативен дизайн] Всяка чанта за съхранение на гардероб с дървени пръчки и памучна връв.Може да виси само на стената или вратата. [Широкото използване на] Тази подвесная чанта за съхранение е перфектният избор за съхранение на различни малки предмети, като например очила, бижута, зарядни устройства, кабели, слушалки, банкноти, ключове и т.н.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти