Царевица Кучето Дъвче Играчки за Интерактивни Скрипучих Кучета Играчки за Малки, Средни и Големи Породи, Здрав Зубоврачебный Дъвче Играчки за никнене на млечни Зъ?
Ново

Царевица Кучето Дъвче Играчки за Интерактивни Скрипучих Кучета Играчки за Малки, Средни и Големи Породи, Здрав Зубоврачебный Дъвче

BGN 10.31

Налично за поръчка

【Интелигентен дизайн】 : Разработена в съответствие с характеристиките на кучешки зъби, нови коренните зъби зазубрены и са разположени хоризонтално и вертикално.Играе с играчки, те могат да се почиства старателно резци, зъби и коренните зъби на кучето.Защитете здравето на зъбите на кучето. 【Ефективно почистване на зъбите на кучето】:паста за зъби за кучета или аттрактант могат да бъдат приложени в пътеката за почистване на зъбите, за да привлече интереса на куче и наистина осъзнават функцията за почистване на зъбите на куче от себе си по време на игра. 【звукова функция】:Този продукт има звукова функция.когато кучето хапе играчка,играчка издава звук,привличане на вниманието на кучето, нагоре интереса на кучето към играта с този продукт,както и да си миете зъбите на кучето. 【water floating】:Куче водата плаващи играчки,този продукт може да се използва като водна играчка, която може да плува по водата. 【Задоволително обслужване】 : Нашата играчка за ухапване от куче е старателно тествана, моля, не се притеснявайте за качеството на нашите продукти, ние предлагаме задоволително следпродажбено обслужване, ние се надяваме, че тази играчка ще бъде чудесен подарък за вашето куче.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти