Тръба компресия татуировки патронник RJSP регулируеми 32MM със задната ос Combo за доставка на съвета орел (цвят : злато)
Ново

Тръба компресия татуировки патронник RJSP регулируеми 32MM със задната ос Combo за доставка на съвета орел (цвят : злато)

BGN 17.52

Налично за поръчка

Ергономичен дизайн осигурява подкрепата на цялата страна, което я прави удобна за работа.Съвместимост с всички основни системи за касети с мастило позволява ви да правите татуировка тези игли, които предпочитате. 2 ЕЛЕМЕНТА с различни размери плунжерный който има бар в комплект с всяка дръжка.Състояние : 100% чисто нова.Високо качество.предлага ви се възможност лесно да се регулира дълбочината на иглата, надеждно определяне на необходимата дълбочина на място, като се избягва нежелани настройки или приплъзване по време на работа.ХАРАКТЕРИСТИКИ : -Ергономичен дизайн осигурява подкрепата на цялата страна, което я прави удобна за работа. -Съвместимост с всички основни системи за касети с мастило позволява ви да татуировать игли, които предпочитате. -2 ЕЛЕМЕНТА с различни размери плунжерный задвижваща прът е включен в комплекта на всяка ръка.-Анодизиран за трайност и предлага се в 5 цвята.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти