Баня Единично вратата на Стенен шкаф за Баня многослоен шкаф за съхранение на Суета Шкаф за съхранение на Ламинат регулируеми (Цвят : бял, размер : 3520.753 см)
Ново

Баня Единично вратата на Стенен шкаф за Баня многослоен шкаф за съхранение на Суета Шкаф за съхранение на Ламинат регулируеми

BGN 133.33

Налично за поръчка

【Плосък дизайн】 : Мултиплен ред е модерна и красива; керамична дръжка, ретро-мода, ще направи вашия дом по-чист и красив, стилен и щедри. 【Шлифованное стъкло】 : Тканевое матирано стъкло, твърда текстура, износостойкое, грязеустойчивое, не се разгражда лесно.Направете дома си по-красив и чист. 【Регулируема ламинат】 : Височината на горните и долните слоеве може да се регулира самостоятелно.Той може да се регулира за по-голям капацитет.Това е лесно и удобно, така че можете да се насладите на спокойствието на ума. 【Обхват】 : Може да се използва като самостоятелен санитарен възел, баня, хол, спалня, ъглов шкаф за съхранение на гардероб за съхранение, ъглов шкаф, малък по размер, лесно се движи. 【За доставка】 : Ние ще изпратим на стоки в рамките на 3-5 дни, срокът за доставка е 7-20 работни дни.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти